Naša bajka na Pagu - Magdalena + Valentin. Pag, Croatia.

Mladi iz Svetog Ivana Zeline odlučili su se vjenčati na Pagu! Zašto!? Svi su nas u čuđenju gledali i ispitivali zašto baš Pag. Oni koji nas ne poznaju uvijek bi pitali 'A tko je od vas dvoje s Paga?'. Nakon odgovora kako smo i jedan i drugi iz srca Prigorja uslijedio bi upitnik iznad glave.

Opširnije...

Opatija wedding cinematography - Manuela + Francesco, Croatia

Na pozivnici koju su svojim gostima poslali Manuela i Francesco pisalo je Opatija, najlijepša kulisa za ljubavnu priču jedne Slavonke i Talijana koji joj je ukrao srce. Uz šum valova jedno su drugom rekli zauvijek i podijelili to s najbližima koji su u Opatiju, biser Jadrana, stigli iz svih dijelova svijeta.

Opširnije...

Split wedding photography - Lucija + Luka, Croatia

Taj divni splitski dan i divna splitska noć. Upravo tako najbolje ćemo opisati vjenčanje Lucije i Luke. Vila Dalmacija smještena u gradu pod Marjanom, mjesto koje su mladenci odabrali za svoje vjenčanje bila je savršena kulisa za fotografiranje njihovog dana iz snova.

Opširnije...

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.